Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute, lăudat de cel mai mare pugilist al ultimilor ani. "Este de-a dreptul exploziv"

Lucian Bute, lăudat de cel mai mare pugilist al ultimilor ani. "Este de-a dreptul exploziv"

Lucian Bute, lăudat de cel mai mare pugilist al ultimilor ani. "Este de-a dreptul exploziv"
03 Apr 2016   •   19:22

Floyd Mayweather Jr. a prefaţat meciul dintre Lucian Bute şi Badou Jack, programat pe 30 aprilie, în care Mister KO poate redeveni campion mondial la categoria supermijlocie, în versiunea WBC.
Retras din box în 2015, după o carieră de profesionist în care nu a cunoscut înfrângerea (49-0) fiind considerat cel mai bun pugilist din ultimul deceniu,  Mayweather a devenit promoter. Fostul campion mondial a vorbit despre gala de pe 30 aprilie, în care Bute se luptă cu deţinătorul centurii WBC la supermijlocie, Badou Jack, şi avut numai cuvinte de laudă despre român.

”L-am urmărit pe Bute boxând de multe ori. Este un luptător foarte atractiv, este de-a dreptul exploziv şi de fiecare dată când urcă în ring dă 100%.

Despre asta este vorba, trebuie să le arăţi oamenilor ce vor să vadă”, a spus Mayweather jr, a cărui companie îl reprezintă chiar pe adversarul lui Bute, care se simte mai în formă ca niciodată.
L-am urmărit pe Bute boxând de multe ori pe Showtime... E un luptător extrem, extrem de atractiv, foarte exploziv. De fiecare dată când urcă în ring dă 100% şi despre asta e vorba. Să îi încânţi pe oameni şi să le arăţi oamenilor ceea ce vor să vadă
", a declarat fostul campion mondial, care s-a retras neînvins din box la finalul lui 2015, citat de ProSport.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Floyd Mayweather
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close