Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Maratonul Olteniei se întoarce anul acesta cu şi mai multe surprize!

Maratonul Olteniei se întoarce anul acesta cu şi mai multe surprize!

Maratonul Olteniei se întoarce anul acesta cu şi mai multe surprize!
27 Aug 2014   •   12:52

Cea de-a doua editie a evenimentului organizat de Grupul CEZ in Romania da startul la distractie si un stil sanatos de viata pe 30 si 31 august in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea.

Dupa prima editie in care peste 250 de persoane au pedalat pentru a asigura echipament sportiv elevilor Scolii Take Ionescu din Ramnicu Valcea, anul acesta, participantii au la dispozitie o prima zi dedicata ciclismului unde ii asteapta doua trasee pentru sectiunea intrecere si o plimbare prin oras in sectiunea Family si o doua zi destinata alergarii – cu 2 trasee. Ca si in cazul primei editii, toate fondurile colectate in urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

Dupa inchiderea probelor de ciclism, participantii si publicul larg vor fi rasplatiti cu un concert live sustinut de Smiley in piata Mircea cel Batran.

 „Ne-am propus sa promovam un stil sănătos de viata in Oltenia si, in același timp, sa contribuim activ la o cauza socială relevantă pentru regiune. Asa am ajuns sa organizam in 2013 cel mai important maraton de mountain biking din zona. Pentru ediția de anul acesta, țintim mai sus si va asteptam împreuna cu întreaga familie pentru un weekend cu distractie de calitate intr-unul dintre locurile mele preferate din România: Ramnicu Valcea. Iar kilometrii pe care ii vom parcurge vor fi transformati in energie pentru bine" a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ,  organizat cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Pentru detalii si inscrieri puteti accesa www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close