Antena 3 CNN Sport Off Sport Atletul Oscar Pistorius, acuzat că şi-a împuşcat mortal iubita. Cine este femeia găsită moartă în casa sportivului

Atletul Oscar Pistorius, acuzat că şi-a împuşcat mortal iubita. Cine este femeia găsită moartă în casa sportivului

Atletul Oscar Pistorius, acuzat că şi-a împuşcat mortal iubita. Cine este femeia găsită moartă în casa sportivului
Sursa foto: Foto: AP/corriereobjects.it
14 Feb 2013   •   12:11

Şoc în lumea sportivă. Atletul Oscar Pistorius, supranumit şi Blade Runner, şi-a împuşcat mortal prietena. Tragedia s-a petrecut la locuinţa din Pretoria a sportivului de 26 de ani, relatează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale spune că femeia a fost împuşcată în cap şi în brat. Din primele informaţii se pare că atletul ar fi confundat-o cu un hoţ şi de aceea ar fi tras. Oscar Pistorius a fost deja arestat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, ora locală, iar poliţia a descoperit un pistol de 9 mm la locul tragediei.

Femeia ucisă în locuinţa atletului Oscar Pistorius este Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, un fost top-model sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud. Rănită în cap şi la braţ, tânăra a murit chiar în casa atletului, unde un echipaj a sosit de urgenţă, dar nu a mai putut să o salveze.



Pistorius este momentan interogat de poliţie. 

Oscar Pistorius este primul sportiv cu ambele picioare amputate care a participat la Olimpiadă. Bărbatul de 26 de ani poartă proteze din fibră de carbon la ambele picioare. I-au fost amputate picioarele la vârsta de un an din cauza unei boli congenitale. Anul trecut, Time Magazine l-a inclus in top 100 al celor mai influenţi oameni din lume.


















×
Subiecte în articol: Oscar Pistorius
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close