Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ronald Gavril, show în Las Vegas! A câștigat prin KO și a fost felicitat de Mutu și Mircea Badea

Ronald Gavril, show în Las Vegas! A câștigat prin KO și a fost felicitat de Mutu și Mircea Badea

Ronald Gavril, show în Las Vegas! A câștigat prin KO și a fost felicitat de Mutu și Mircea Badea
30 Apr 2017   •   20:21

Boxerul român Ronald Gavril l-a învins pe americanul Decarlo Perez prin KO tehnic în repriza a treia a meciului desfăşurat sâmbătă, la Sam's Town Hotel & Gambling Hall din Las Vegas (SUA), la categoria supermijlocie. 

Ronald ''The Thrill'' Gavril (30 ani), care face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather, şi-a trecut în palmares a 18-a sa victorie la profesionişti (14 KO), având un singur meci pierdut. 

Pugilistul de origine băcăuană, antrenat la Las Vegas de Eddie Mustafa, a câştigat înainte de limită ultimele cinci meciuri. 

Decarlo Perez (26 ani) are 16 victorii la profesionişti (5 KO), 6 înfrângeri (3 KO) şi un meci egal. 

Gavril, care deţine centura de campion nord-american al categoriei (NABF), speră să boxeze cât de curând pentru un titlu major la categoria sa. 

Realizatorul tv Mircea Badea și fostul fotbalist Adrian Mutu au fost printre primii care l-au felicitat pe Gavril pentru victorie, în postări pe Facebook.„Ronald Gavril a castigat prin k.o. in runda a treia!!!!!! Bravo!!!! Va fi campion mondial! Am zis!”, a scris Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Las Vegas Adrian Mutu Mircea Badea
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close