Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Sharapova este mic copil. Un rugbyst a fost găsit dopat cu 11 substanţe interzise

Sharapova este mic copil. Un rugbyst a fost găsit dopat cu 11 substanţe interzise

Sharapova este mic copil. Un rugbyst a fost găsit dopat cu 11 substanţe interzise
25 Mar 2016   •   18:40

Trişori în sport au existat întodeauna şi cu siguranţă vor mai fi destui dispuşi să-şi nenorocească viitorul numai să câştige în competiţia la care participă şi, desigur, bani. Dar când auzi că un sportiv a fost depistat cu 11 substanţe interzise în corp, pare de-a dreptul imposibil. Italianul Davide Vasta demonstrează însă că totul este posibil, scrie DigiSport.

Conform ziarului Gazzetta dello Sport, rugbystului Davide Vasta, de la formaţia Catania, a treia divizie din ţara care joacă în "Turneul celor 6 naţiuni" i-au fost găsite în probele antidoping nu mai puţin 10 substanţe anabolizante! Între ele testosteron, nandrolon şi mesterolon. Cea de-a unsprezecea substanţă interzisă, culmea, ajuta la dezvoltarea glandelor mamare!

Sportivul de 24 de ani a fost suspendat preventiv şi urmează să-şi susţină punctul de vedere în faţa comisiilor de specialitate din Italia. De asemenea, un alt coleg de-al lui Vasta, Davide Scuderi, a fost şi el testat pozitiv, tot la un control inopinat făcut când rugbyştii nu erau în timpul competiţiei. Proba luată de la Scuderi a scos la iveală doar două substanţe dopante.

×
Subiecte în articol: dopaj rugby
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close