Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Viorel Simion a câștigat centura IBF Intercontinental la categoria pană

Viorel Simion a câștigat centura IBF Intercontinental la categoria pană

Viorel Simion a câștigat centura IBF Intercontinental la categoria pană
19 Mar 2016   •   12:46

Boxerul român Viorel Simion a câștigat centura IBF Intercontinental la categoria pană, vineri seara, într-o gală profesionistă desfășurată la Circul Globus din București, după ce l-a învins pe belgianul Alexander Miskirtchian, la puncte, într-un meci desfășurat pe durata a 12 reprize.

Simion a dominat meciul cu Miskirtchian și a obținut decizia în unanimitate din partea celor trei arbitri-judecători, 120-107, 117-110, 118-109. Belgianul a fost penalizat cu un punct în penultima repriză, pentru țineri repetate.

Simion (34 ani) și-a trecut în palmares a 20-a victorie la profesioniști și s-a apropiat de un meci pentru titlul mondial cu englezul Lee Selby, deținătorul titlului IBF al categoriei și cel care i-a produs lui Simion singura înfrângere, în 2013, în meci pentru titlul WBC International.

La gală au asistat, printre alții foștii mari boxeri Francisc Vaștag, Marian Simion, Dorel Simion, foști campioni mondiali la amatori, Mihai Leu, Leonard Dorofei, Adrian Diaconu, foști campioni mondiali la profesioniști.

Rezultatele complete ale galei, pe Agerpres.ro.

×
Subiecte în articol: box
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close