Antena 3 CNN Sport CSM București a rămas fără antrenor. Daneza Helle Thomsen a fost demisă

CSM București a rămas fără antrenor. Daneza Helle Thomsen a fost demisă

CSM București a rămas fără antrenor. Daneza Helle Thomsen a fost demisă
Sursa foto: foto- Facebook
16 Mar 2018   •   23:37

Helle Thomsen, antrenoarea daneză de la CSM București, a fost demisă vineri din cauza rezultatelor înregistrate în acest sezon. 

Helle Thomsen se desparte de CSM Bucureşti, club cu care a semnat, la începutul sezonului, un contract valabil un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

Gruparea din Capitală avea termen până pe 15 martie să activeze clauza pentru prelungirea înţelegerii, dar conducerea clubului din Capitală a renunţat la această opţiune. Favorit să-i ia locul este suedezul Per Johansson, cel care a pregătit-o pe CSM Bucureşti şi în sezonul trecut.

Helle Thomsen a confirmat retragerea de la CSM București. 

"Da, așa e. Știam deja că voi fi demisă înaintea meciului de azi din campionat (n.r - câștigat de CSM în fața lui CSM Bistrița, 30-23). Știam că există un astfel de paragraf în contract, așa că demisia nu a venit ca un șoc. Am pierdut anumite meciuri în Liga Campionilor și nu am jucat prea bine în toate meciurile.Clubul a vrut să facă o schimbare înaintea meciului din sferturile Ligii, așa că accept asta", a spus antrenoarea pentru presa din Danemarca. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close