Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Arbitrul care nu a văzut muşcătura lui Luis Suarez va conduce la centru una dintre semifinalele Cupei Mondiale

Arbitrul care nu a văzut muşcătura lui Luis Suarez va conduce la centru una dintre semifinalele Cupei Mondiale

Arbitrul care nu a văzut muşcătura lui Luis Suarez va conduce la centru una dintre semifinalele Cupei Mondiale
de M.T.    |    07 Iul 2014   •   10:36

Arbitrul care nu a văzut muşcătura lui Luis Suarez din timpul meciului Uruguay - Italia va conduce la centru una dintre semifinalele Cupei Mondiale.

FIFA a anunţat pe site-ul său oficial că mexicanul Marco Rodriguez va arbitra meciul dintre Brazilia şi Germania, care va avea loc marţi, la Belo Horizonte.

Este cel de-al treilea meci de la actuala ediţie pe care Rodriguez îl va conduce la centru, după Belgia - Algeria şi Uruguay - Italia, ambele în faza grupelor.

În timpul partidei cu Italia, Luis Suarez l-a muşcat de umăr pe Giorgio Chiellini, infracţiune rămasă nepedepsită de arbitrul mexican.

Ulterior, FIFA a decis să-l suspende pe atacantul uruguayan pentru 9 meciuri şi i-a interzis orice activitate legată de fotbal timp de 4 luni.

Marco Rodriguez se află la a doua Cupă Mondială din carieră, după ce a fost prezent şi la edţia precedentă, însă a fost desemnat în premieră la un meci din fazele eliminatorii.

În trecut, mexicanul a arbitrat trei finale ale Ligii Campionilor din zona CONCACAF, precum şi ultimul act al Mondialului cluburilor din 2007, între AC Milan şi Boca Juniors.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close