Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cristiano Ronaldo visează la Cupa Mondială: „Ar fi încoronarea carierei mele”

Cristiano Ronaldo visează la Cupa Mondială: „Ar fi încoronarea carierei mele”

Cristiano Ronaldo visează la Cupa Mondială: „Ar fi încoronarea carierei mele”
de M.T.    |    18 Apr 2014   •   11:34

Cristiano Ronaldo nu şi-a ascuns ambiţia de a cuceri Cupa Mondială cu naţionala Portugaliei şi crede că acest obiectiv poate fi atins doar prin multă muncă.

Câştigarea titlului mondial „ar fi încoronarea carierei. Ştiu că va fi dificil, dar totul este posibil cu multă muncă”, a declarat starul lui Real Madrid, într-un interviu acordat revistei franceze So Foot Junior.

Câştigătorul Balonului de Aur are un palmares impresionant la nivel de club, dar nu a reuşit încă să cucerească vreun trofeu alături de echipa naţională.

Cel mai aproape a fost în 2004, atunci când Portugalia a disputat finala Campionatului European, chiar pe teren propriu, dar lusitanii au fost învinşi de Grecia.

Ronaldo a fost fundamental în calificarea Portugaliei pentru Cupa Mondială din acest an, înscriind toate golurile echipei sale în barajul cu Suedia.

Jucătorul de 29 de ani speră acum la un turneu final cât mai reuşit, în care măcar să egaleze performanţa naţionalei lusitane din 1966, care a încheiat pe locul 3 la Mondialul din Anglia.

„Vreau mereu să înscriu, să câştig, să fiu cel mai bun. Nu mă voi schimba. Pun singur presiune pe mine. Dacă nu aş face asta, nu aş fi un fotbalist atât de bun”, a mai spus Ronaldo.

La Cupa Mondială din Brazilia, Portugalia face parte din grupa G, alături de Germania, Ghana şi Statele Unite.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close