Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Federaţia cameruneză a deschis o anchetă oficială care vizează un posibil aranjament al meciului pierdut în faţa Croaţiei

Federaţia cameruneză a deschis o anchetă oficială care vizează un posibil aranjament al meciului pierdut în faţa Croaţiei

Federaţia cameruneză a deschis o anchetă oficială care vizează un posibil aranjament al meciului pierdut în faţa Croaţiei
de M.T.    |    01 Iul 2014   •   13:46

Federaţia de Fotbal din Camerun a anunţat că a deschis o anchetă oficială care vizează un posibil aranjament al meciului pierdut în faţa Croaţiei, scor 0-4, în faza grupelor de la Cupa Mondială din Brazilia.

Comisia de Etică a federaţiei va investiga acuzaţiile privind trucarea partidei de la Manaus, care au apărut prima oară în publicaţia germană Der Spiegel.

Jurnaliştii germani au discutat cu Wilson Raj Perumal, un bărbat din Singapore condamnat pentru trucarea de meciuri, care a ghicit rezultatul final şi faptul că un jucător va fi eliminat.

Camerun a pierdut cu 4-0 partida cu Croaţia, Iar Alex Song a fost eliminat în finalul primei reprize, pentru lovirea inexplicabilă a lui Mario Mandzukic.

„Recentele acuzaţii privind fraudarea celor trei meciuri disputate de Camerun la Cupa Mondială, în special cele legate de meciul cu Croaţia, precum şi existenţa a «şapte mere stricate» în echipa noastră naţională nu reflectă valorile şi principiile promovate de administraţia noastră, care sunt în conformitate cu cele ale FIFA. Suntem hotărâţi să rezolvăm această problemă în cel mai scurt timp şi fără întârziere”, se arată într-un comunicat al federaţiei cameruneze.

FIFA a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, care priveşte direct unul dintre membrii săi, nedorind să „compromită în vreun fel investigaţiile”.

Camerun a pierdut toate cele trei meciuri jucate la Cupa Mondială din Brazilia, clasându-se pe ultimul loc în grupa A.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close