Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Louis Van Gaal: „Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat"

Louis Van Gaal: „Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat"

Louis Van Gaal: „Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat"
de M.T.    |    13 Iul 2014   •   12:02

Selecţionerul naţionalei Olandei, Louis Van Gaal, şi-a lăudat jucătorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondială, câştigat cu 3-0 în faţa Brazilia, declarând că „acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat”.

„Întotdeauna va exista un loc în inima mea pentru aceşti 23 de jucători. Jucătorii mei au fost cu adevărat mari”, a spus Van Gaal, care o va antrena pe Manchester United începând cu noul sezon.

„Sper ca grupul de la Manchester să devină la fel ca acesta”, a adăugat tehnicianul de 62 de ani.

În ceea ce priveşte jocul cu Brazilia, Van Gaal consideră că acesta a curs foarte rapid în favoarea echipei sale, care a reuşit astfel să treacă peste dezamăgirea ratării finalei.

„Am avut doar trei zile pentru a ne reveni după dezamăgirea ratării titlului pe care îl urmăream. Am încercat să vedem lumina de la capătul tunelului şi am reuşit să o facem. În ciuda rezistenţei opuse de Brazilia, am câştigat meciul şi asta este minunat”, a explicat antrenorul olandez.

„Am înscris 15 goluri de-a lungul turneului şi cred că este nedrept că am fost eliminaţi. Chiar şi aşa, a fost o Cupă Mondială fantastică. Sunt mândru de jucătorii mei şi de stafful meu, a mai precizat Van Gaal.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close