Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Scolari nu ia în calcul demisia: „Decizia îi aparţine preşedintelui federaţiei”

Scolari nu ia în calcul demisia: „Decizia îi aparţine preşedintelui federaţiei”

Scolari nu ia în calcul demisia: „Decizia îi aparţine preşedintelui federaţiei”
de M.T.    |    13 Iul 2014   •   11:27

Brazilia a terminat în genunchi Cupa Mondială a cărei gazdă a fost, pierzând categoric ultimele două meciuri şi terminând doar pe locul 4, însă selecţionerul Luiz Felipe Scolari nu ia în calcul varianta demisiei.

„Depinde de preşedintele federaţiei să decidă. Am căzut de acord înaintea turneului că ne vom prezenta poziţiile la finalul Cupei Mondiale. Voi prezenta un raport, iar conducerea federaţiei îl va analiza şi va decide ce crede de cuvinţă”, a declarat Scolari, la sfârşitul meciului pentru locul 3, pe care Brazilia l-a pierdut în faţa Olandei, scor 0-3.

Tehnicianul de 65 de ani crede că ultimele rezultate nu pot eclipsa performanţele pe care le-a obţinut de-a lungul carierei.

„Am antrenat la Cupa Mondială de trei ori, de două ori Brazilia şi o dată Portugalia,şi de fiecare dată am fost în semifinale. Am câştigat o dată, am pierdut de două ori”, a explicat antrenorul Selecao.

„În urmă cu un an, am câştigat Cupa Confederaţiilor. În orice moment, o echipă poate fi superioară celeilalte. Această generaţie nu trebuie să fie speriată, suntem între primele patru echipe ale lumii. Ceea ce trebuie să facem este să continuăm să muncim”, a adăugat Scolari.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close