Antena 3 CNN Sport Comentatorul Eurosport Marius Ancuța a încetat din viață. Vocea lui a făcut din snooker un sport popular în România

Comentatorul Eurosport Marius Ancuța a încetat din viață. Vocea lui a făcut din snooker un sport popular în România

Comentatorul Eurosport Marius Ancuța a încetat din viață. Vocea lui a făcut din snooker un sport popular în România
19 Iul 2018   •   19:44

Lumea sportului este în doliu, după ce comentatorul sportiv Marius Ancuța s-a stins la vârsta de 50 de ani.

Marius Ancuța era antrenor de snooker și comentator Eurosport. Ancuţa a fost şi announcer la gala de la Bucureşti care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog.

Anunțul trist a fost făcut chiar pe pagina de Facebook Eurosport.

”Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! - Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, est mesajul postat pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: doliu sport
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close