Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Suspendare record dictată de UEFA. Caz fără precedent în istoria fotbalului

Suspendare record dictată de UEFA. Caz fără precedent în istoria fotbalului

Suspendare record dictată de UEFA. Caz fără precedent în istoria fotbalului
21 Noi 2015   •   23:24

Mijlocaşul Arijan Ademi, coleg la Dinamo Zagreb cu Alexandru Măţel, a fost suspendat de UEFA patru ani pentru dopaj, informează ProSport.

"Nu sunt vinovat şi nu am făcut nimic greşit. Nu ştiu ce să spun despre această suspendare. Mă simt îngrozitor acum", a declarat Arijan Ademi.

Tehnicianul Zoran Mamici a declarat că Dinamo Zagreb va face apel. "Ademi şi experţii au demonstrat că suplimentul său era contaminat cu o substanţă interzisă şi că el nu a ştiut ce fel de supliment lua. De aceea nu înţeleg decizia de suspendare. O suspendare de patru ani este o prostie. Cum ar sancţiona UEFA cluburi mari, ca Arsenal, Bayern sau Manchester? Ne vom lupta pentru Arijan Ademi, pentru că este un tânăr, jucător şi vicecăpitan extraordinar. Vrem să îl protejăm, să protejăm clubul şi fotbalul croat în general", a spus Mamici.

Ademi a fost depistat pozitiv la un control efectuat după un meci cu Arsenal Londra, din Liga Campionilor.

Formaţia Arsenal Londra a fost învinsă, la 16 septembrie, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Dinamo Zagreb, într-un meci contând pentru prima etapă a Grupei F a Ligii Campionilor, arbitrat de o brigadă din România, condusă de Ovidiu Haţegan.

×
Subiecte în articol: suspendare UEFA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close