Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Seară magică în Europa pentru Vlad Chiricheş

Seară magică în Europa pentru Vlad Chiricheş

Seară magică în Europa pentru Vlad Chiricheş
27 Noi 2015   •   00:56

Fundașul român Vlad Chiricheș a marcat golul prin care Napoli a învins-o în deplasare pe FC Bruges cu scorul de 1-0, miercuri seara, în deplasare, într-un meci cu porțile închise disputat în Grupa D a competiției de fotbal Europa League, anunţă Agerpres.

Chiricheș a jucat tot meciul și a înscris primul său gol sub tricoul lui Napoli în minutul 41, cu o reluare din drop, în urma unui corner.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Marius Avram la centru.

După ce Molde, Borussia Dortmund, SSC Napoli și Rapid Viena s-au calificat etapa trecută în șaisprezecimile de finală, joi seara au obținut biletele pentru faza următoare Lazio, Tottenham, Athletic Bilbao, Schalke 04, AS Saint-Etienne, FC Basel, Sparta Praga, FC Krasnodar, Villarreal.

În schimb, Dnepr Dnepropetrovsk, finalista ediției trecute, este deja eliminată din competiție, după ce a fost învinsă de Lazio cu 3-1. Ștefan Radu a fost integralist la Lazio, primind un cartonaș galben în minutul 53.

Dorin Goian a fost doar rezervă la Asteras Tripolis, învinsă de Schalke cu 1-0, la Gelsenkirchen. Și portarul Ciprian Tătărușanu a rămas pe banca de rezerve la Fiorentina, care a remizat în deplasare cu FC Basel, scor 2-2. Echipa viola a condus cu 2-0, dar a rămas în zece oameni și nu a putut rezista, Basel egalând după pauză.

Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere, 0-1 în Rusia, cu FC Krasnodar, în condițiile în care și-a menajat mai mulți titulari.

Alte rezultate care atrag atenția sunt victoria reușită de Anderlecht în deplasare cu Monaco, 2-0, precum și succesul lui Sporting Lisabona la Moscova, 4-2 cu Lokomotiv.

×
Subiecte în articol: Vlad Chiriches Napoli
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close