Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversară puternică pentru FC Viitorul în Europa League. Posibil adversar din Ucraina pentru CSMS Iași

Adversară puternică pentru FC Viitorul în Europa League. Posibil adversar din Ucraina pentru CSMS Iași

Adversară puternică pentru FC Viitorul în Europa League. Posibil adversar din Ucraina pentru CSMS Iași
15 Iul 2016   •   15:10

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa va avea o adversară puternică în turul al treilea preliminar al Europa League, formaţia belgiană KAA Gent, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri la Nyon (Elveţia). 

Prima manşă se va juca în Belgia, pe 28 iulie, iar partida revanşă va avea loc în România, pe 4 august. 

FC Viitorul este debutantă în cupele europene, în timp ce Gent a câştigat titlul în premieră în Belgia în urmă cu două sezoane, iar în ediţia trecută de Champions League a ajuns până în optimile de finală. În stagiunea precedentă de campionat, echipa antrenată de Hein Vanhaezebrouck a ocupat locul al treilea în clasament. 

În trecut, Gent a fost antrenată de Mircea Rednic. Gent mai are în palmares trei Cupe ale Belgiei (1964, 1984, 2010) şi o Supercupă (2015). 

Echipa de fotbal CSMS Iaşi va înfrunta formaţia ucraineană FK Aleksandria în turul al treilea preliminar al Europa League dacă va trece de Hajduk Split, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon (Elveţia). 

CSMS Iaşi a remizat cu Hajduk joi, în Copou, scor 2-2, şi va juca returul pe 21 iulie, la Split. 

În turul al treilea preliminar, FK Aleksandria va juca pe teren propriu prima manşă, pe 28 iulie, iar manşa secundă va avea loc în data de 4 august, la Iaşi sau la Split. FK Aleksandria, echipă antrenată de Vladimir Şaran, s-a clasat pe locul 6 în ediţia trecută a campionatului Ucrainei, iar lotul său este alcătuit integral din jucători ucraineni. 

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu va juca în turul al treilea preliminar al Europa League contra învingătoarei dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) şi Kairat Almatî (Kazahstan), potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon. 

Formaţia pregătită de Petre Grigoraş va juca primul meci acasă, la Drobeta-Turnu Severin, în data de 28 iulie, iar manşa secundă în deplasare, pe 4 august. 

Kairat şi Maccabi au terminat la egalitate, 1-1, joi seara, în prima manşă a turului al doilea preliminar, prin golurile marcate de Andrei Arşavin (29), respectiv Yossi Benayoun (90+1). Kazahii au terminat partida în zece oameni, după ce căpitanul Islamhan a fost eliminat în prelungirile partidei (90+3). 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close