Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Astra Giurgiu a fost învinsă şi în al doilea meci din grupele Europa League, 1-2 cu Salzburg

Astra Giurgiu a fost învinsă şi în al doilea meci din grupele Europa League, 1-2 cu Salzburg

Astra Giurgiu a fost învinsă şi în al doilea meci din grupele Europa League, 1-2 cu Salzburg
de M.T.    |    03 Oct 2014   •   00:03

Astra Giurgiu şi-a compromis serios şansele de calificare în primăvara europeană, după ce a pierdut şi al doilea meci din grupa D a Europa League, 1-2 su Salzburg, pe teren propriu.

 
Vicecampioana României este singura echipă din grupă fără vreun punct după etape, Salzburg şi Celtic Glagow, care a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo Zagreb, împărţind prima poziţie, cu câte 4 puncte.

Odată cu trecerea timpului, austriecii au reuşit însă să echilibreze disputa, iar în minutul 35 Kampl a egalat cu o finalizare simplă din interiorul careului.
 
Mai mult decât atât, cu trei minute înainte de pauză, Salzburg a trecut în avantaj, prin golul înscris de Soriano, la capătul unei combinaţii superbe cu Alan.
 
În repriza a doua, giurgiuvenii au încercat să forţeze egalarea, dar ocaziile mai mari au aparţinut tot austriecilor, care nu au mai reuşit să înscrie, astfel că rezultatul stabilit în prima parte a rămas neschimbat.
 
În celălalt meci al serii, la Glagow, Celtic a învins cu 1-0 pe Dinamo Zagreb, unicul gol fiind marcat de Kris Commons în minutul 6.
 
 
 
 

×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu europa league
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close