Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid şi Chelsea Londra au încheiat la egalitate, scor 0-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor

Atletico Madrid şi Chelsea Londra au încheiat la egalitate, scor 0-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor

Atletico Madrid şi Chelsea Londra au încheiat la egalitate, scor 0-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: marca.com
de M.T.    |    23 Apr 2014   •   00:12

Atletico Madrid şi Chelsea Londra au amânat deznodământul duelului dintre ele din semifinalele Ligii Campionilor pentru meciul retur, care va avea loc săptămâna viitoare.

În prima manşă, disputată marţi la Madrid, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unei partide extrem de tacticizate.

Atletico, singura echipă care a ajuns în această fază a competiţiei fără a pierde vreun meci, a deţinut iniţiativa şi a ratat cele mai importante ocazii ale partidei.

Jucătorii lui Diego Simeone nu au reuşit însă să înscrie, deşi Chelsea l-a pierdut pe Petr Cech în debutul meciului, portarul londonezilor accidentându-se la umăr şi fiind înlocuit de rezerva Mark Schwarzer, în vârstă de 41 de ani.

Primele teste au arătat că Cech şi-a dislocat umărul şi va lipsi cu siguranţă şi la returul de la Londra, care este programat miercurea viitoare.

În cazul în care va reuşi să se califice în finală, Atletico va reveni în ultimul act al primei competiţii continentale după o pauză de 40 de ani, echipa din capitala Spaniei fiind învinsă în 1974 de Bayern Munchen, după rejucare.

De cealaltă parte, Chelsea are şansa de a disputa a treia sa finală de Liga Campionilor, după cele din 2008, pierdută în faţa lui Manchester United la penaltyuri, şi 2012, câştigată tot la loviturile de departajare în faţa lui Bayern Munchen.

În acelaşi timp, Jose Mourinho poate deveni primul antrenor din istorie care cucereşte Liga Campionilor cu trei echipe diferite. Tehnicianul portughez a câştigat trofeul cu FC Porto, în 2004, şi cu Inter Milano, în 2010.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close