Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul tur al Supercupei Spaniei

Atletico Madrid şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul tur al Supercupei Spaniei

Atletico Madrid şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul tur al Supercupei Spaniei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    22 Aug 2013   •   08:48

Atletico Madrid şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul tur al Supercupei Spaniei, disputat pe stadionul Vicente Calderon.

Câştigătoarea trofeului se va decide săptămâna viitoare, atunci când este programată manşa secundă, pe Camp Nou, posibil fără Leo Messi.

Vedeta catalanilor a ieşit accidentat la pauză, fiind înlocuit de Cesc Fabregas, şi astăzi va susţine o serie de examene medicale pentru a determina exact care este starea sa.

Primul gol al întâlnirii din capitala Spaniei a fost marcat în minutul 12, David Villa deschizând scorul pentru Atletico cu o execuţie superbă, care a finalizat un contraatac de manual purtat în doi cu turcul Arda Turan.

A fost prima reuşită a lui Villa la noua sa echipă, unde a ajuns în această vară chiar de la FC Barcelona, în schimbul a doar 2,1 milioane de euro.

Golgheterul all-time al naţionalei Spaniei a uitat însă de trecutul său în blaugrana şi a sărbătorit cu mult entuziasm golul înscris, un lucru pe care a recunoscut că îl va face chiar înaintea partidei.

Atletico a încheiat în avantaj prima repriză, însă nu a reuşit să şi-l păstreze până la final, pentru că, în minutul 66, brazilianul Neymar, abia intrat pe teren în locul lui Pedro, a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

La fel ca şi în cazul lui Villa, a fost primul gol marcat de Neymar la noua sa echipă într-un meci oficial. O reuşită care oferă catalanilor prima şansă în returul de săptămâna viitoare.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close