Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona a trecut peste "complexul" Atletico şi s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui

Barcelona a trecut peste "complexul" Atletico şi s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui

Barcelona a trecut peste "complexul" Atletico şi s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Ian 2015   •   11:50

Barcelona este prima semifinalistă a Cupei Regelui şi pare să fi depăşit "complexul" Atletico de sezonul trecut, după trei victorii în tot atâtea săptămâni împotriva madrilenilor.

Miercuri seară, echipele conduse de Luis Enrique şi Diego Simeone au oferit un duel încrâncenat, cu multe momente dure. Barcelona a fost echipa mai calmă şi mai calculată, iar rezultatul final, 3 - 2 pentru catalani, reflectă realitatea din teren.

Fernando Torres a continuat să impresioneze la revenirea în Spania, reuşind din nou o deschidere foarte rapidă de scor, în mai puţin de un minut de la debutul partidei, doar pentru ca Neymar să egaleze în minutul 9.

Seria deciziilor controversate ale arbitrilor a început odată cu acordarea unui penalty pentru Atletico, transformat de Raul Garcia, după un fault al lui Mascherano în afara suprafeţei de pedeapsă.

Miranda a înscris în propria poartă, după un corner, iar Neymar a reuşit "dubla", la capătul unui contraatac nimicitor. Jordi Alba a fost principalul protagonist al fazei, după ce în primă instanţă a comis henţ în propriul careu, nesancţionat însă, iar zece secunde mai târziu a pasat decisiv pentru Neymar, care a stabilit scorul final.

Atletico a terminat partida în nouă jucători, după eliminările lui Gabi şi Mario Suarez.

Catalanii vor juca în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Getafe şi Villareal.

×
Subiecte în articol: Barcelona Atletico Madrid cupa regelui
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close