Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Germaniei - Bayern Munchen, eliminată de Borussia Dortmund în semifinale

Cupa Germaniei - Bayern Munchen, eliminată de Borussia Dortmund în semifinale

Cupa Germaniei - Bayern Munchen, eliminată de Borussia Dortmund în semifinale
26 Apr 2017   •   21:19

Echipa Borussia Dortmund s-a calificat în finala Cupei Germaniei la fotbal, învingând cu scorul de 3-2 formaţia Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, miercuri seara pe Allianz Arena, într-o partidă din penultimul act al competiţiei. 

Golurile au fost marcate de Marco Reus (min.19), Pierre-Emerick Aubameyang (min.69) şi Ousmane Dembele (min.74) pentru învingători, respectiv Javi Martinez (min.28) şi Mats Hummels (min.41). 

Borussia şi-a luat, astfel, revanşa în faţa bavarezilor după finala ediţiei trecute a Cupei Germaniei, câştigată de Bayern după prelungiri (4-3). 

Gruparea din Dortmund a acces cu această ocazie pentru a patra oară consecutiv în finala DFB Pokal, competiţie pe care a câştigat-o de trei ori în istoria sa (1965, 1989 şi 2012). 

Borussia, care a pierdut ultimele trei finale ale Cupei Germaniei (de două ori în faţa lui Bayern şi odată în faţa lui VfL Wolfsburg), se va lupta pentru trofeu, în data de 27 mai la Berlin, cu Eintracht Frankfurt, care a învins marţi formaţia Borussia Moenchengladbach, cu scorul de 7-6 la loviturile de departajare, în cealaltă semifinală. 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close