Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Căpitanul Barcelonei, Puyol, prieten la cataramă cu Nicu Gheară! Cei doi se distrează împreună la mare

Căpitanul Barcelonei, Puyol, prieten la cataramă cu Nicu Gheară! Cei doi se distrează împreună la mare

Căpitanul Barcelonei, Puyol, prieten la cataramă cu Nicu Gheară! Cei doi se distrează împreună la mare
Sursa foto: carles puyol
15 Iul 2009   •   12:27

Naş de căsătorie al atacantului român de la Fiorentina, Adrian Mutu, omul de afaceri Nicu Gheară nu duce lipsă de prieteni cunoscuţi. Controversatul personaj şi-a cumpărat o vilă în Ibiza, unde este vecin cu fundaşul Puyol, căpitanul FC Barcelona, cu care a şi devenit prieten bun. Cei doi, împreună cu fotomodelele Claudia Negnină şi Ioana Francia, s-au distrat de minune într-o vacanţă de câteva zile în insulele Baleare. Mai mult, cunoscutul interpret James Blunt s-a alăturat şi el grupului!
Plaja Formentera din Insulele Baleare este o destinaţie de lux pe care vedetele din toată lumea o frecventează cu plăcere. Nu fac notă discordantă nici căpitanul campioanei Europei, Carles Puyol, şi cântăreţul englez James Blunt, care şi-au dat întâlnire în insule chiar cu românul Nicu Gheară. De altfel, fotbalistul de 31 de ani s-a distrat chiar în compania frumoasei românce Catrinel Neghină, alături de care s-a bălăcit în apă.
Fundaşul de fier al Barcelonei este de zece zile în insulele Baleare, unde a mers imediat după încheierea Cupei Confederaţiilor, pentru a-şi recupera forţele după un sezon plin de succese, dar şi de efort, anunţă sport.es.
?E un băiat de nota zece, ştie să se distreze şi, cu toate că este un fotbalist extrem de cunoscut, nu are fiţe. N-am mai râs de mult aşa cum am făcut-o cu el. Am participat la tot felul de jocuri, am făcut plajă, ski nautic, ne-am distrat la maximum în zilele pe care le-a petrecut aici, în Insulele Baleare?, a declarat Gheară despre fotbalist, pentru libertatea.
Puyol i-a întors şi el amabilitatea cunoscutului om de afaceri asupra căruia planează diverse zvonuri:
?Nicu m-a făcut vecinul lui, la Ibiza. Nu v-a zis? Am cumpărat o vilă superbă chiar lângă a lui?, a declarat şi Puyol.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona vacanţă Adrian Mutu vila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close