Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlo Ancelotti a refuzat oferta de a reveni pe banca tehnică a echipei AC Milan

Carlo Ancelotti a refuzat oferta de a reveni pe banca tehnică a echipei AC Milan

Carlo Ancelotti a refuzat oferta de a reveni pe banca tehnică a echipei AC Milan
02 Iun 2015   •   22:01

Antrenorul Carlo Ancelotti a refuzat oferta de a reveni pe banca tehnică a echipei AC Milan, a anunţat, marţi, clubul italian, citat de Gazzetta dello Sport.
"Carlo Ancelotti ne-a comunicat că nu va veni la AC Milan pentru sezonul viitor", se arată într-un comunicat postat pe site-ul grupării italiene.

Ancelotti le-a mulţumit oficialilor de la AC Milan pentru oferta făcută: "Mulţumesc AC Milan pentru interes. E dificil să spun nu unui club căruia îi doresc tot ce este mai bun. Trebuie să mă odihnesc. Vă doresc toate cele bune", a scris Carlo Ancelotti pe pagina sa de Twitter în italiană, engleză şi spaniolă.

În urma refuzului lui Carlo Ancelotti, principalul favorit la preluarea funcţie de antrenor la AC Milan a devenit Roberto Donadoni, fost jucător la gruparea patronată de Silvio Berlusconi.

Carlo Ancelotti a fost demis la 25 mai de la Real Madrid, echipă pe care o pregătea din 2013. În acest sezon, AC Milan a fost pregătită de Filippo Inzaghi şi a încheiat pe locul 10 în Serie A.

Ancelotti a mai pregătit-o pe Milan în perioada 2001-2009 şi a câştigat de două ori Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei, o dată Campionatul Mondial al cluburilor, un titlu în Serie A, o Cupă a Italiei şi o Supercupă a Italiei. El a evoluat şi ca jucător la AC Milan, în perioada 1987-1992.

×
Subiecte în articol: Carlo Ancelotti AC Milan
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close