x close

Fii alături de noi!

Caz rar în fotbal. Își părăsește echipa pentru că un coechipier a ''tras la poarta'' nevesti-sii

de D.G.   •   11 Mar 2016   •   23:50
Caz rar în fotbal. Își părăsește echipa pentru că un coechipier a ''tras la poarta'' nevesti-sii 817
foto: pixabay.com

 De-a lungul timpului, fotbaliştii au plecat sau au fost daţi afară de la echipe din motive foarte variate, dar un caz din Danemarca, din chiar prima ligă, pare să le întreacă pe toate.

Jonas Borring (31 de ani), al doilea marcator al lui Randers, locul 6 în prima ligă din Danemarca, a plecat de la echipă după ce a aflat că un alt coechipier, mijlocaşul defensiv Christian Keller (35 de ani) are o relaţie amoroasă cu soţia sa, Kira. Chiar dacă s-a despărţit de femeia care i-a dăruit doi copii, Borring locuieşte încă în aceeaşi casă cu soţia sa şi nu a putut trece peste faptul că ea a început o relaţie cu coechipierul său la doar câteva luni după ce s-au despărţit, motiv pentru care a anunţat că va pleca de la echipă.

"Kira a decis la finalul lui 2015 că nu mai vrea să fie cu mine şi suntem separaţi. Totuşi, locuim în aceeaşi casă şi avem doi copii. Suntem, practic, încă soţ şi soţie. Situaţia a avut un impact imens asupra noastră şi eu nu mai pot juca la Randers alături de Keller. Acesta a încălcat regula numărul unu din vestiar. M-a înjunghiat pe la spate", şi-a motivat Borring decizia, citat de Digi Sport.

poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati