x close

Fii alături de noi!

Cine i-a salvat scaunul lui Costel Gâlcă

de 16 Feb 2016   •   23:26
Cine i-a salvat scaunul lui Costel Gâlcă 96
Costel Galca nu a fost dat afara de la Espanyol pentru ca miliardarul Chen Yansheng, noul actionar al echipei, s-a opus, transmite ziare.com.

Cel putin asta sustin cei de la cotidianul catalan Sport, care scriu ca omul de afaceri chinez a fost cel care a decis ca Galca sa ramana la echipa in ciuda rezultatelor foarte slabe din ultimele partide.

Sursa citata noteaza ca antrenorul roman si Chen au discutat de multe ori in precedenta vizita a chinezului la Barcelona, acesta din urma fiind impresionat de cunostintele lui Galca.

Prin urmare, actionarul majoritar al lui Espanyol le-a transmis oamenilor care conduc clubul sa nu il schimbe pentru moment pe Galca, avand incredere ca romanul va putea sa redreseze formatia catalana.

Patronul chinez face o mutare importanta la Espanyol

Astfel, Costel Galca se va afla pe banca "papagalilor" si la disputa cu Deportivo, insa o noua infrangere i-ar putea fi fatala de aceasta data, Espanyol intrand serios in lupta pentru evitarea retrogradarii.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

E adevărat. Oana Zăvoranu a confirmat totul

Oana Zăvoranu a declarat la Antena 1 că a vândut acțiunile pe care le-a moștenit la cimitirul privat Eternitatea din cartierul bucureștean Berceni. Oana Zăvoranu a acceptat tranzacția fiind presată se pare...

23 Iul 2016  •  13:19

sati