Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo ar putea petrece 6 ani în spatele gratiilor

Cristiano Ronaldo ar putea petrece 6 ani în spatele gratiilor

Cristiano Ronaldo ar putea petrece 6 ani în spatele gratiilor
06 Dec 2016   •   15:50

Veste șoc din lumea fotbalului, după dezvăluirile Football Leaks. Jose Maria Mollinedo, oficial al Ministerului de Finanţe din Spania, a anunţat că vedeta de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, ar putea petrece minimum 6 ani în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat de evaziune fiscală.

“Dacă se dovedesc toate aceste informații am fi în fața unui delict fiscal foarte grav, iar pedeapsa minimă este de 2 ani de inchisoare pentru fiecare an în parte în care s-au găsit nereguli. Dacă ancheta este deschisă pe 3 ani, ar urma să ia minimum 6 ani de închisoare, iar dacă recunoaște faptele și plătește frauda cu două luni înainte să înceapă ancheta penală, atunci își poate reduce pedeapsa cu 2 ani", a declarat Mollinedo, citat de Mundo Deportivo.

Primele informaţii legate de evaziunea fiscală din fotbal au fost publicate vineri seara. Documentele scot la iveală tranzacții financiare obscure din lumea fotbalului profesionist european. Ele dezvăluie trucurile fiscale folosite de unele dintre marile vedete de pe continent. Printre ele este și Cristiano Ronaldo, cel declarat de trei ori declarat cel mai bun jucător din lume.

 

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo inchisoare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close