Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Declaraţie neaşteptată a lui Mircea Lucescu, după calificarea în grupele Ligii Campionilor

Declaraţie neaşteptată a lui Mircea Lucescu, după calificarea în grupele Ligii Campionilor

Declaraţie neaşteptată a lui Mircea Lucescu, după calificarea în grupele Ligii Campionilor
26 Aug 2015   •   14:27

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 3-2, de formaţia austriacă Rapid Viena, în play-off-ul competiţiei.

După 1-0 în tur, Şahtior a remizat, scor 2-2, pe teren propriu, la Lvov. Cunoscut drept un antrenor care mereu dă vina pe ghinion, acuză arbitrajul şi care pierde meciuri în ultimele minute ale prelungirilor, Mircea Lucescu a făcut o declaraţie uşor şocantă la finalul partidei: "În întreaga mea carierã nu am avut atâta noroc ca în finalul meciului cu Rapid Viena".

"Am trecut mai departe, dar nu sunt mulþumit de evoluþia echipei, mai ales în partea secundã. Fundaºii au fãcut multe greºeli, în special în ultimele secunde ale acestui meci de infarct. Finalul a fost dramatic. Nu cred cã am avut atâta noroc în întreaga mea carierã. Ei ar fi putut marca de douã ori în ultimele zece minute. Sper ca în grupe sã fim mai concentraþi", a declarat Lucescu.

În urma partidelor de marţi, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, s-au mai calificat în grupe următoarele echipe:
Dinamo Zagreb, după 4-1 (în tur 2-1) cu KF Skenderbeu. 
Malmo, după 2-0 (în tur 2-3) cu Celtic Glasgow. 
Maccabi Tel-Aviv, după 1-1 (în tur 2-2) cu FC Basel.
Valencia, după 1-2 (în tur 3-1) cu AS Monaco. 

În urma succesului Valenciei, Spania a devenit prima echipă cu cinci reprezentante în grupele competiţiei. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close