Antena 3 CNN Sport Fotbal extern După 22 de ani de carieră, fotbalistul italian Luca Toni îşi agaţă ghetele în cui

După 22 de ani de carieră, fotbalistul italian Luca Toni îşi agaţă ghetele în cui

După 22 de ani de carieră, fotbalistul italian Luca Toni îşi agaţă ghetele în cui
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Mai 2016   •   15:53

După 22 de ani de carieră profesionistă în fotbal, atacantul italian Luca Toni (Hellas Verona) şi-a anunţat retragerea, la vârsta de 38 de ani.
Ultima apariţie a lui Toni va avea loc într-un meci al extremelor, la Verona, duminică, între Hellas, lanterna roşie, condamnată la retrogradare, şi Juventus, care a câştigat deja titlul de campioană.
Campion mondial în 2006, Luca Toni a reuşit să marcheze 156 de goluri pentru opt cluburi diferite în campionatul de fotbal al Italiei şi a câştigat un trofeu de cel mai bun marcator în campionatul Germaniei, cu Bayern Munchen, în sezonul (24 goluri).
„După atâţia ani de jucat fotbal, 22 ca profesionist, cred că a venit timpul pentru mine să spun la revedere”, a declarat el într-o conferinţă de presă.
''Noi am avut un sezon oribil. Mental, cred că mă aflu la capăt'', a spus cu regret Toni, având în vedere că Hellas Verona, ultima din Serie A, cu doar 25 de puncte şi 4 victorii, este condamnată la retrogradare.
În precedentul sezon, Toni a devenit cel mai bătrân ''capocannoniere'' (cel mai bun marcator din Serie A), cu 22 de realizări pentru Hellas, la egalitate cu argentinianul Mauro Icardi de la Inter Milano, scrie Agerpres.

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close