Antena 3 CNN Sport Fotbal extern E oficial. Dan Petrescu a semnat cu ultima clasată din China

E oficial. Dan Petrescu a semnat cu ultima clasată din China

E oficial. Dan Petrescu a semnat cu ultima clasată din China
07 Iun 2018   •   15:32

Antrenorul român Dan Petrescu, care a câştigat titlul în România cu CFR Cluj, va prelua echipa Guizhou Hengfeng, ultima clasată în Superliga de fotbal a Chinei şi care a anunţat joi demiterea tehnicianului spaniol Gregorio Manzano, relatează EFE.

Guigzhou ocupă locul 16, ultimul, cu 4 puncte din 11 meciuri, la 7 lungimi de zona sigură. Clubul chinez a anunţat joi despărţirea de Manzano şi angajarea românului Dan Petrescu, care are deja o experienţă în ţara asiatică, cu Jiangsu Suning în sezonul 2015/2016, cucerind Cupa Chinei cu clubul amintit.

Dan Petrescu a preluat CFR Cluj în iunie 2017, când a semnat un contract pe doi ani cu clubul ardelean. El a reuşit să cucerească al patrulea titlu din istoria grupării clujene.

Petrescu este al doilea român care antrenează în acest sezon în China, după ce Cosmin Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning (locul 4 în clasament). Cei mai cunoscuţi fotbalişti cu care va lucra tehnicianul român la Guizhou Hengfeng sunt atacantul croat Nikica Jelavic şi mijlocaşul spaniol Mario Suarez (ex-Atletico Madrid).

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu China
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close