x close

Fii alături de noi!

Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă

de 19 Ian 2016   •   14:02
Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă 96
Foto: http://www.rcdespanyol.com/
Chen Yansheng va deveni marţi acţionarul majoritar la Espanyol, cu 56,2 procente din acţiunile clubului antrenat de Costel Gâlcă. 

Mundo Deportivo scrie că Yansheng a ajuns luni în Catalonia pentru a finaliza preluarea clublui şi s-a întâlnit cu Dani Sanchez Libre, fostul preşedinte care deţinea majoritatea la Espanyol, pentru a semna actele.

Documentele erau în curs de ratificare marţi dimineaţa şi nu există temeri că ar putea interveni probleme. Chen şi grupul său Rastar vor deveni proprietari la Espanyol şi este de aşteptat ca Joan Collet să fie înlăturat din funcţia de preşedinte. 

Sanchez Libre va păstra 5% din acţiuni la club şi va deveni consilier pentru Chen în următorii patru ani. 

Espanyol ar putea intra acum în forţă pe piaţa transferurilor, directorul sportiv Oscar Perarnau dorind un fundaş central, un mijlocaş de bandă şi un atacant.

Constantin Gâlcă, adus în decembrie în locul lui Sergio Gonzalez, a câştigat o singură partidă, iar Espanyol se află în prezent într-o serie de şase meciuri fără victorie şi rămâne de văzut ce decizie vor lua noii proprietari în privinţa românului. 
poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati