x close

Fii alături de noi!

Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă

de 19 Ian 2016   •   14:02
Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă 96
Foto: http://www.rcdespanyol.com/
Chen Yansheng va deveni marţi acţionarul majoritar la Espanyol, cu 56,2 procente din acţiunile clubului antrenat de Costel Gâlcă. 

Mundo Deportivo scrie că Yansheng a ajuns luni în Catalonia pentru a finaliza preluarea clublui şi s-a întâlnit cu Dani Sanchez Libre, fostul preşedinte care deţinea majoritatea la Espanyol, pentru a semna actele.

Documentele erau în curs de ratificare marţi dimineaţa şi nu există temeri că ar putea interveni probleme. Chen şi grupul său Rastar vor deveni proprietari la Espanyol şi este de aşteptat ca Joan Collet să fie înlăturat din funcţia de preşedinte. 

Sanchez Libre va păstra 5% din acţiuni la club şi va deveni consilier pentru Chen în următorii patru ani. 

Espanyol ar putea intra acum în forţă pe piaţa transferurilor, directorul sportiv Oscar Perarnau dorind un fundaş central, un mijlocaş de bandă şi un atacant.

Constantin Gâlcă, adus în decembrie în locul lui Sergio Gonzalez, a câştigat o singură partidă, iar Espanyol se află în prezent într-o serie de şase meciuri fără victorie şi rămâne de văzut ce decizie vor lua noii proprietari în privinţa românului. 
poza

Actualitate

Gabriel Oprea, reacție după verdictul de plagiat dat de specialişti: Un zvon

Fostul vicepremier Gabriel Oprea se arată sceptic în privința verdictului de plagiat dat marți, în cazul tezei sale de doctorat, de către comisia juridică a CNATCDU.  Oprea, fost ministru de...

27 Iul 2016  •  00:54

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati