Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Finală sângeroasă la Copa Libertadores. Trei morți și zeci de răniți după mai multe ciocniri între suporteri

Finală sângeroasă la Copa Libertadores. Trei morți și zeci de răniți după mai multe ciocniri între suporteri

Finală sângeroasă la Copa Libertadores. Trei morți și zeci de răniți după mai multe ciocniri între suporteri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2016   •   11:35

Trei persoane au decedat şi alte câteva zeci au fost rănite în Columbia după a victoria clubului Atletico Nacional Medellin în Copa Libertadores, echivalentul sud-american al Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

Conform autorităţilor, cele trei persoane ucise, doi tineri din Bogota şi unul din Medellin, şi-au pierdut viaţa în urma rănilor produse cu armă albă în cursul unor ciocniri între suporteri.

"Este foarte trist că au fost peste 100 de încăierări, soldate cu nouă răniţi şi doi morţi la Bogota după triumful lui Nacional. Trebuie să învăţăm să trăim mai civilzat", a afirmat, decepţionat, primarul capitalei Enrique Penalosa pe contul său de Twitter.

La Medellin s-au produs 163 de incidente în timpul manifestărilor de bucurie pentru victoria lui Nacional, conform poliţiei locale. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, în timp ce alte 30 de persoane au fost rănite.

Echipa columbiană de fotbal Atletico Nacional Medellin a cucerit pentru a doua oară, după o pauză de 27 de ani, Copa Libertadores, miercuri, după 1-0 cu formaţia ecuadoriană Independiente del Valle, în manşa a doua a finalei.

Unicul gol a fost marcat de Miguel Angel Borja (9), după o minge trimisă în bară de Macnelly Torres, rezultatul din tur fiind egal, 1-1.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close