Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gigi Becali, decizie radicală după dezastrul înregistrat de FCSB la Roma

Gigi Becali, decizie radicală după dezastrul înregistrat de FCSB la Roma

Gigi Becali, decizie radicală după dezastrul înregistrat de FCSB la Roma
22 Feb 2018   •   22:00

Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat o decizie radicală după dezastrul suferit de echipa sa în fața lui Lazio Roma, 1-5.

"Eu îmi cer scuze, pentru că am întrecut puțin măsura. Niciodată nu am fost dezamăgit ca-n seara asta de fotbal. Eu vă promit că atunci când va fi vorba de fotbal european eu nu am să mai vorbesc. O să spun nu știu. Astă seară s-a demonstrat că nu mă știu la fotbal. Ca să nu fiu penibil. Că am fost penibil. E diferență mare de clasă, de filozofia fotbalului. Am mai jucat și cu Real Madrid, cu Chelsea, ne-au mai bătut, dar ca-n seara asta, niște jaloane. De Coman și Man nu mă dezic. Rămâne campionatul, dar rămâne la stadiul că jucăm pentru banii UEFA, dar ca să încântăm suporterii niciodată. Nu mai cumpăr niciun jucător. Nu mai fac transferuri", a declarat Becali, la Digisport.

Echipa de fotbal FCSB a fost eliminată din Europa League după ce s-a înclinat cu scorul de 5-1 (3-0) în meciul cu Lazio Roma, disputat joi, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei.

Golurile au fost înscrise de Ciro Immobile (minutele 7, 43 şi 71), Bastos (35) şi Felipe Anderson (51), respectiv Harlem Gnohere (82).

FCSB a jucat foarte slab, timorat, comiţând multe greşeli, departe de evoluţia curajoasă din tur, când s-a impus cu 1-0. Antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, a folosit mult mai mulţi titulari obişnuiţi faţă de partida tur, menajându-l însă pe Sergej Milinkovic-Savic, unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Fundaşul românul Ştefan Radu nu a fost în lotul lui Lazio pentru această întâlnire, după ce în manşa întâi a rămas pe banca de rezerve.

România a rămas astfel fără ultima sa reprezentantă în actualul sezon al cupelor europene.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Lazio Roma FCSB steaua
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close