Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua, ca și calificată în primăvara Europa League. Dublă a lui Gnohere în Israel

Steaua, ca și calificată în primăvara Europa League. Dublă a lui Gnohere în Israel

Steaua, ca și calificată în primăvara Europa League. Dublă a lui Gnohere în Israel
19 Oct 2017   •   19:25

Update: FCSB a reuşit o victorie foarte importantă în faţa formaţiei israeliene Hapoel Beer Sheva, cu scorul de 2-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul Turner din Beer Sheva în Grupa G a Europa League la fotbal

Arbitrul olandez Kevin Blom a condus meciul dintre formaţia israeliană Hapoel Beer Sheva şi FCSB, care se va juca joi, de la ora 20,00, pe stadionul Turner din Beer Sheva, în Grupa G a Europa League la fotbal.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi compatrioţii săi Charles Schaap şi Joost van Zuilen, arbitri adiţionali vor fi Jochem Kamphuis şi Jeroen Manschot, iar arbitru de rezervă va fi Bas van Dongen.

 Blom (43 ani) este arbitru FIFA din 2005 şi a mai oficiat de trei ori la meciuri ale roş-albaştrilor. Pe 29 iulie 2015, Steaua (actuala FCSB) şi şi Partizan Belgrad remizau la Bucureşti, 1-1, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Tot în turul trei preliminar al Champions League, pe 2 august 2012, Steaua era învinsă cu 1-0 de Spartak Trnava la Bucureşti. Blom a condus şi meciul Steaua - Maccabi Haifa 4-2, din grupele Europa League, pe 3 noiembrie 2011.

 Olandezul nu a purtat prea mult noroc nici altor echipe româneşti, Dinamo fiind întrecută la scor de forfait de Panathinaikos (3-0), în grupele Europa League, pe 16 decembrie 2009, în timp ce Maccabi Haifa a dispus de Astra cu 2-0, în play-off-ul Europa League, pe 22 august 2013.

 FCSB conduce în Grupa G cu 6 puncte, urmată de Viktoria Plzen, 3 puncte, Hapoel Beer Sheva, 3 puncte, FC Lugano, 0 puncte.

 Hapoel a dispus cu 3-1 în deplasare de Hapoel Raanana, într-un meci jucat sâmbătă în etapa a şaptea a campionatului Israelului. Gazdele au deschis scorul prin Shimon Abuhatzira (57), după care pentru campioana Israelului au înscris Isaac Cuenca (76), Amir Khalaila (83) şi John Ogu (87).

Hapoel Beer Sheva ocupă locul 5, cu 11 puncte, având un joc mai puţin.

 Mijlocaşul nigerian John Ogu a declarat presei din ţara sa că speră să marcheze cât mai multe goluri pentru echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, inclusiv în meciul de joi cu FCSB, din Europa League.

 John Ogu (29 ani) a înscris un gol pentru campioana Israelului în partida de sâmbătă, câştigată în deplasare cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Hapoel Raanana.

'Sunt mereu bucuros când marchez şi vă puteţi aştepta la mai multe goluri din partea mea, deoarece am permisiunea să avansez când atacăm'', a declarat Ogu pentru Completesportsnigeria.com.

Ogu a marcat ultimul gol al echipei sale, după ce Isaac Cuenca (ex-FC Barcelona) şi Amir Khalaila au punctat pentru Hapoel Beer Sheva.

 Legat de evoluţia echipei în Europa League, Ogu a afirmat: ''Avem doar o victorie în grupă şi trebuie să ne revenim după înfrângerea de la Plzen pentru a avea şansa de a trece de grupă''.

 În etapa a doua a grupelor, Hapoel Beer Sheva a fost învinsă cu 3-1 de Viktoria Plzen, după ce a dispus în meciul de debut cu 2-1 de Lugano.

 FCSB este lider, cu 6 puncte, iar joi, de la ora 20,00, pe stadionul ''Turner'', Hapoel va primi vizita vicecampioanei României.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB europa league
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close