Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus face REMIZĂ cu Real Madrid şi SE CALIFICĂ în ÎN FINALA Champions League

Juventus face REMIZĂ cu Real Madrid şi SE CALIFICĂ în ÎN FINALA Champions League

Juventus face REMIZĂ cu Real Madrid şi SE CALIFICĂ în ÎN FINALA Champions League
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
13 Mai 2015   •   23:50
Formaţia italiană Juventus Torino s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.
 
În tur, în urmă cu o săptămână, Juventus Torino s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 3-2.
 
Miercuri, pentru Juventus Torino a marcat Morata, în minutul 57, iar pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutul 23, din penalti.
 
 
Real Madrid: Casillas - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - J. Rodriguez, Kroos, Isco - Bale, Benzema (Hernandez '67), C. Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti.
 
 
Juventus Torino: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo (Barzagli '79), Pogba (Pereyra '89) - Vidal - Tevez, Morata (Llorente '84). Antrenor: Massimiliano Allegri.
 
 
 
În finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 6 iunie, la Berlin, Juventus Torino va întâlni echipa spaniolă FC Barcelona, care a trecut, cu scorul general de 5-3, de formaţia germană Bayern Munchen.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close