Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus, victorie în manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor. Derby-ul madrilen, încheiat nedecis, 0 - 0

Juventus, victorie în manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor. Derby-ul madrilen, încheiat nedecis, 0 - 0

Juventus, victorie în manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor. Derby-ul madrilen, încheiat nedecis, 0 - 0
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Apr 2015   •   08:37

Juventus pleacă cu prima şansă pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după victoria pe teren propriu, 1 - 0, cu AS Monaco.

Torinezii au dominat copios la capitolul posesie, însă nu au reuşit să transforme acest avantaj şi într-o diferenţă mai mare pe tabelă.

Unicul gol a fost marcat în partea a doua, de chilianul Arturo Vidal, după un penalty controversat acordat la un fault asupra lui Alvaro Morata.

"Rezultatul e bun. Faptul că nu am primit gol acasă ne oferă un mic avantaj pentru retur" a spus Massimiliano Allegri, antrenorul "Bătrânei doamne".

În cealaltă partidă a serii, derby-ul madrilen între Atletico şi Real a fost încheiat nedecis, 0 - 0.

Partida a fost una presărată cu multe faulturi, atacantul croat Mario Mandzukic egalând recordul în materie de faulturi comise, cu şapte astfel de penalizări.

Tot croatul a fost şi în prim-planul altor incidente, fiind lovit cu cotul în faţă de Sergio Ramos, iar apoi a fost lovit fără minge, de către Dani Carvajal.

Omul serii pe Vicente Calderon a fost portarul gazdelor, Jan Oblak, care a avut intervenţii salvatoare la ocaziile lui Bale şi James Rodriguez.

Portughezul Cristiano Ronaldo nu a părut în cea mai bună formă, în timp ce oamenii de Atac ai lui Atletico au fost şterşi în cea mai mare parte a jocului.

"Dubla manşă este deschisă. În prima parte au jucat mai bine decât noi, dar Oblak a fost excepţional. În partea a doua ne-am schimbat stilul şi el (Oblak - n.r.) a avut mai puţine de făcut. Returul va fi un meci diferit" a afirmat Diego Simeone, antrenorul lui Atletico.

Astăzi se dispută celelalte două partide din "sferturi", FC Porto - Bayern Munchen şi PSG - Barcelona.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close