Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. Real Madrid învinge cu emoţii pe Ludogorets, Liverpool pierde în Elveţia

Liga Campionilor. Real Madrid învinge cu emoţii pe Ludogorets, Liverpool pierde în Elveţia

Liga Campionilor. Real Madrid învinge cu emoţii pe Ludogorets, Liverpool pierde în Elveţia
Sursa foto: Foto: marca.com
de M.T.    |    02 Oct 2014   •   00:12

Ludogorets Razgrad, echipa care a eliminat-o pe Steaua pe playoff, a fost aproape de un rezultat istoric în grupa B a Ligii Campionilor, dar Real Madrid a avut forţa de a reveni de la 0-1 şi să se impună cu 2-1 la Sofia.

Campioana Bulgariei a început meciul senzaţional şi a deschis scorul în minutul 6, prin brazilianul Marcelinho, care a înscris din apropiere după o deviere cu capul al lui Cosmin Moţi, fundaşul român fiind integralist la gazde.

Lucrurile păreau să meargă în favoarea lui Ludogorets, Cristiano Ronaldo ratând un penalty în minutul 11. Portughezul s-a revanşat însă un sfert de oră mai târziu, când a egalat tot dintr-o lovitură de pedeapsă, acordată extrem de uşor în urma unui duel între şeptarul Realului şi Moţi.

Campioana Europei a aşteptat golul izbăvitor până în minutul 77, acesta fiind reuşit de francezul Karim Benzema, după o pasă primită de la Marcelo.

Cu 6 puncte din două meciuri, Real îşi confirmă statutul de favorită a grupei B, întărit şi de eşecul surprinzător suferit de FC Liverpool în Elveţia, 0-1 cu FC Basel. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Marco Streller, în minutul 42.

În cel mai aşteptat duel al serii, în grupa A, Atletico Madrid s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui Juventus Torino.

Turcul Arda Turan a marcat singurul gol al partidei în minutul 75, aducând astfel un succes vital pentru finalista ediţiei trecute a Ligii Campionilor, învinsă surprinzător în prima etapă de Olympiakos Pireu.

Campioana Greciei nu a reuşit să confirme succesul din prima rundă, fiind învinsă cu 2-0 în deplasare de Malmo, astfel că toate cele patru echipe din grupa A au câte 3 puncte după două meciuri.

Danny Welbeck a reuşit un hattrick şi a fost eroul lui Arsenal, care a câştigat cu 4-1 pe teren propriu în faţa lui Galatasaray, în grupa D. Celălalt gol al londonezilor a fost înscris de Alexis Sanchez, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Burak Yilmaz, care a transformat un penalty în urma căruia portarul polonez al "tunarilor", Wojciech Szczesny, a fost eliminat.

Liderul grupei este Borussia Dortmund, care are punctaj maxim după primele două etape, graţie victoriei obţinute fără probleme pe terenul lui Anderlecht, scor 3-0. Italianul Ciro Immobile a înscris după doar trei minute, în timp ce columbianul Adrian Ramos a punctat de două ori după pauză pentru un succes lejer al vicecampioanei Germaniei.

În grupa C, o altă reprezentantă a Germaniei, Bayer Leverkusen, s-a impus cu 3-1 în meciul de acasă cu Benfica Lisabona, iar Zenit St. Petersburg şi AS Monaco au oferit singura partidă a zilei fără gol marcat, cele două echipe conducând în clasament cu câte 4 puncte.  

Rezultate Liga Campionilor

Grupa A: Atletico - Juventus 1-0, Malmo - Olympiakos 2-0

Grupa B: Basel - Liverpool 1-0, Ludogorets - Real Madrid 1-2

Grupa C: Zenit - Monaco 0-0, Leverkusen - Benfica 3-1

Grupa D: Anderlecht - Dortmund 0-3, Arsenal - Galatasaray 4-1

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close