Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Daniel Niculae aduce prima victorie a sezonului pentru Nancy

Ligue 1: Daniel Niculae aduce prima victorie a sezonului pentru Nancy

Ligue 1: Daniel Niculae aduce prima victorie a sezonului pentru Nancy
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Oct 2011   •   13:15

Daniel Niculae a pus capăt unei perioade de 10 luni în care nu a marcat în Ligue 1, fostul atacant al Rapidului reuşind să înscrie singurul gol al meciului pe care echipa sa, Nancy, l-a câştigat pe teren propriu cu Nice.

 
A fost primul succes al lui Nancy în actualul sezon, un succes în urma căruia echipa lui Jean Fernandez a predat lanterna roşie celor de la Ajaccio.
 
Nu sunt un golgheter, pentru că un golgheter marchează mereu. Eu încerc să particip cât mai mult la jos şi să-mi ajut echipa”, a spus Niculae pentru L'Equipe.
 
Atacantul român a înscris ultimul său gol în campionatul Franţei pe 18 decembrie 2010, atunci când fosta sa echipă, AS Monaco, a remizat cu PSG, scor 2-2.
 
Celălalt jucător român din Ligue 1, Bănel Nicoliţă, nu a fost deloc folosit de antrenorul celor de la St. Etienne, formaţia la care evoluează fostul stelist câştigând acasă în faţa lui Valenciennes, scor 1-0.
 
Campioana Lille s-a refăcut repede după eşecul din Liga Campionilor în faţa lui Inter Milano şi a câştigat derbyul Nordului cu Olympique Lyon cu 3-1. Briand a deschis scorul pentru echipa lui Remy Garde, însă golgheterul sezonului trecut, Moussa Sow, a egalat în finalul primei reprize, cu o execuţie spectaculoasă cu călcâiul.
 
Marko Bassa i-a adus pe campioni în avantaj, în minutul 65, pentru ca englezul Joe Cole să înscrie ultimul gol al partidei, cu şapte minute înainte de final.
 
PSG continuă să rămână lider în Franţa, după ce a învins pe Parc des Princes cu 2-0 pe Dijon, în timp ce Montpellier îşi păstrează poziţia secundă, graţie victoriei cu 3-1 la Caen.
 
Marseille a obţinut doar al doilea succes stagional, 2-0 acasă cu Ajaccio, iar Bordeaux nu îşi revine şi se află în continuare pe loc retrogradabil, după 1-1 cu Brest pe teren propriu.
 
Rezultate Ligue 1, etapa a 11-a: Bordeaux - Brest 1-1, Caen - Montpellier 1-3, Marseille - Ajaccio 2-0, Nancy - Nice 1-0, St. Etienne - Valenciennes 1-0, Sochaux - Evian 1-1, Lorient - Toulouse 0-0, Auxerre - Rennes 0-1, PSG - Dijon 2-0, Lille - O. Lyon 3-1
 
Clasament Ligue 1: 1.PSG 26p, 2.Montpellier 23p, 3.Lille 22p... 18.Bordeaux 9p, 19.Nancy 8p, 20.Ajaccio 7p.
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close