Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lista tuturor salariilor din fotbalul italian. Cât câștigă Bogdan Lobonț și ceilalți români

Lista tuturor salariilor din fotbalul italian. Cât câștigă Bogdan Lobonț și ceilalți români

Lista tuturor salariilor din fotbalul italian. Cât câștigă Bogdan Lobonț și ceilalți români
Sursa foto: foto: Spynews
07 Sep 2017   •   23:25

Fundaşul central al formaţiei Napoli şi căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, este cel mai bine plătit jucător român care activează în campionatul Italiei, conform unui material în care Gazzetta dello Sport publică salariile tuturor fotbaliştilor din Serie A, scrie dolce-sport.ro.

După Chiricheş, care primeşte 1,7 milioane de euro, urmează fundaşul stânga Ştefan Radu, cu 1,4 milioane euro pe an la Lazio. El are, de altfel, al optulea cel mai mare salariu din lotul echipei din capitala Italiei.

Bogdan Lobonţ este al treilea cel mai bine plătit român din Serie A, chiar dacă nu a mai apărat într-un meci oficial la AS Roma de mai bine de patru ani. Portarul, care va împlini 40 de ani în ianuarie 2018, câştigă 400.000 de euro anual, salariul său fiind penultimul din lotul echipei AS Roma. Fostul internaţional mai are contract cu gruparea de pe Olimpico până la finalul sezonului.

Urmează mijlocaşul Adrian Stoian, cu 280.000 de euro, care are al patrulea salariu ca mărime din lotul celor de la Crotone, în timp ce atacantul George Puşcaş are al 20-lea salariu de la Benevento, cu 150.000 de euro.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close