Antena 3 CNN Sport Fotbal extern BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT
25 Apr 2018   •   17:55

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Primul meci din dubla manşă Bayern Munchen - Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, pe Allianz Arena, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe ProTV si Telekom Sport.

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Austriacul David Alaba, fundaşul stânga al lui Bayern Munchen, nu va juca împotriva lui Real Madrid, în semifinala tur a Ligii Campionilor, însă mijlocaşul francez Corentin Tolisso va fi prezent în partida din această seară. 

Accidentat la o coapsă, Alaba nu a participat la şedinţa tehnică de miercuri dimineaţă, el urmând să fie înlocuit de Rafinha. 

În schimb, internaţionalul francez Tolisso s-a recuperat după o contuzie la tibie şi va lua loc pe bancă, din cauză că a lipsit mult din competiţie. 

Ceilalţi absenţi din meciul de miercuri seară sunt accidentaţi de mai multă vreme: Manuel Neuer (picior), Kingsley Coman (gleznă) şi Arturo Vidal (genunchi).

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID ONLINE LIVE în Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Bayern Munchen este în cea mai bună formă astfel încât poate reuşi, ca în 2013, tripla Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Germaniei, a declarat antrenorul Jupp Heynckes. 

Cu o zi înaintea partidei tur cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, Heynckes s-a declarat ''foarte optimist'' cu privire la accederea în finala celei mai importante competiţii europene. 

''Suntem într-o formă similară cu 2013. Suntem o adevărată echipă dar acum ne stă în faţă un oponent foarte puternic. Nu cred că există vreun favorit. Real Madrid a câştigat Liga Campionilor în ultimele două ediţii şi are un avantaj. Dar noi suntem în mare formă şi avem şanse bune pentru a ajunge în finală'', a precizat Heynckes. 

El a menţionat că pentru meciul tur cu madrilenii, de miercuri, de la Munchen, Bayern nu va putea conta pe serviciile mijlocaşului Arturo Vidal, accidentat, fiind sub semnul întrebării şi prezenţa lui David Alaba şi Corentin Tolisso.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close