Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool s-a calificat în finala Europa League, după ce a învins Villarreal cu 3-0

Liverpool s-a calificat în finala Europa League, după ce a învins Villarreal cu 3-0

Liverpool s-a calificat în finala Europa League, după ce a învins Villarreal cu 3-0
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/LiverpoolFC
de M.Z.    |    06 Mai 2016   •   00:41

Liverpool s-a calificat în finala Europa League la fotbal, joi seara, după ce a întrecut formația spaniolă Villarreal cu scorul de 3-0 (1-0), pe teren propriu, în manșa a doua a semifinalelor competiției, informează agerpres.ro.

Villarreal se impusese cu 1-0 în partida tur, dar ''cormoranii'' au obținut o calificare meritată, câștigând cu 3-0, prin autogolul lui Bruno Soriano (7) și golurile lui Daniel Sturridge (63) și Adam Lallana (81).

''Submarinul galben'' a avut prima ocazie (5), prin Mario Gaspar, dar două minute mai târziu echipa lui Klopp deschidea scorul, Bruno Soriano deviind în proprie poartă mingea recentrată de Firmino.

Liverpool a fost aproape de un nou gol (14), dar Lallana nu a ajuns la centrarea lui Milner.

Portarul francez Areola (63) s-a opus golului în fața lui Sturridge, dar a fost învinsă de atacantul englez la faza următoare, după o pasă venită de la Roberto Firmino. Același Firmino a fost și la originea golului trei, pasând în centrul careului pentru Sturridge, iar Lallana a finalizat din apropiere (81).

Villarreal a rămas în zece oameni după eliminarea lui Vitor Ruiz, iar Areola a fost nevoit să intervină salvator în alte trei situații, la mingile expediate de Firmino (74), Sturridge (87) și Lallana (90+3). 

În finala din data de 18 mai, Liverpool o va înfrunta pe Sevilla, deținătoarea trofeului.
 

×
Subiecte în articol: Liverpool europa league Villarreal
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close