Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lucescu, pas greșit spre un nou titlu

Lucescu, pas greșit spre un nou titlu

Lucescu, pas greșit spre un nou titlu
24 Apr 2016   •   23:56

Sahtior Donetk a mai facut un egal in campionatul de fotbal din Ucraina, scor 1-1 cu cei de la Cernomoret Odessa, pierzand inca 2 puncte mari in lupta cu Dinamo Kiev, scrie ziare.com.

Bernard a facut 1-0 pentru Donetk inca din minutul 10, dar trupa lui Lucescu a fost egalata in minutul 56, prin Kalitvintsev.

In minutul 93, Odessa a avut un om eliminat, pe Danchenko.

Dupa acest egal, Sahtior vine la 4 puncte de lidera Dinamo Kiev, care are un meci mai putin de disputat, deci se poate duce la 7 lungimi avans.

"Acum poate intelege toata lumea de ce nu vreau ca fotbalistii imprumutati de Sahtior sa evolueze impotriva noastra. Dyanchenko este fotbalistul nostru, da? Modul in care a evoluat in dueurile cu Bernard este anormal. Noi i-am permis sa fie pe teren in acest meci, dar sa joci atat de dur, nu mi se pare normal. Un lucru similar s-a intamplat la meciul cu Zorya. Malyshev a jucat extrem de agresiv impotriva lui Stepanenko si Kryvtsov. Probabil ca acesti jucatori tineri vor sa se afirme tocmai in meciurile cu Sahtior", a fost reactia lui Lucescu dupa joc.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close