Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un cunoscut jucător de fotbal, diagnosticat cu cancer, vrea să joace pentru a-și ajuta echipa să nu retrogradeze

Un cunoscut jucător de fotbal, diagnosticat cu cancer, vrea să joace pentru a-și ajuta echipa să nu retrogradeze

Un cunoscut jucător de fotbal, diagnosticat cu cancer, vrea să joace pentru a-și ajuta echipa să nu retrogradeze
19 Mai 2016   •   12:14

Căpitanul echipei Eintracht Frankfurt, Marco Russ, intenţionează să joace joi în meciul cu FC Nurnberg din barajul de menţinere/promovare în Bundesliga, deşi a fost diagnosticat cu cancer în urma unui test pozitiv, relatează Agerpres

Russ a fost depistat pozitiv la hormoni de creştere, dar apoi analizele urologice au indicat miercuri că jucătorul suferă de o tumoare, fapt confirmat apoi şi de testele sangvine. 

''În pofida tragicului diagnostic, jucătorul este decis să joace şi staff-ul medical a confirmat acest lucru'', se arată într-un comunicat al clubului german. 

Russ, un fundaş de 30 ani, este un jucător format la Eintracht şi a jucat la Frankfurt întreaga sa carieră, cu excepţia perioadei cât a jucat la Wolfsburg, între 2011 şi 2013. 

Frankfurt a ocupat locul 16 şi va juca cu ocupanta locului 3 în liga secundă, Nurnberg, într-un baraj în două manşe. Meciul tur are loc joi la Frankfurt şi returul luni la Nurnberg. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close