Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gest impresionant făcut de suporterii argentinieni, după ce Messi și-a anunțat retragerea

Gest impresionant făcut de suporterii argentinieni, după ce Messi și-a anunțat retragerea

Gest impresionant făcut de suporterii argentinieni, după ce Messi și-a anunțat retragerea
03 Iul 2016   •   11:29

Sute de suporteri argentinieni s-au strâns sâmbătă pe străzile din Buenos Aires pentru a-i cere fotbalistului Lionel Messi să revină la echipa naţională, notează Reuters. Messi a anunţat că se retrage din prima reprezentativă imediat după ce Argentina a pierdut finala Copei America, cu Chile.

Susţinerea pentru Messi a fost foarte puternică în special pe platformele de socializare, iar figuri emblematice ale sportului, artişti şi politicieni l-au îndemnat pe Leo să revină asupra deciziei. Totodată, au apărut mai multe panouri şi afişe în Buenos Aires care îi cer, de asemenea, să rămână în cadrul primei reprezentative.

"Messi este cel mai bun fotbalist din istorie, atât pentru Argentina, cât şi pentru fotbalul internaţional. Nu cred că vom vedea altul ca el în următorii o mie de ani", a declarat suporterul Hernan Sanchez în timpul unui marş în Buenos Aires.

Unul dintre oamenii din staff-ul Argentinei este convins că Messi va reveni asupra deciziei. "Nu am niciun dubiu că Messi va juca la Cupa Mondială din 2018. Am multă încredere în el şi cred că, pentru moment, trebuie să-l lăsăm în pace. Am încredere în tăcerea lui. Iubeşte echipa naţională şi va face totul pentru ţara lui", a declarat Marcelo D'Andrea, maseurul echipei naţionalei a Argentinei.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close