Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, la un pas să o preia pe AS Monaco

Miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, la un pas să o preia pe AS Monaco

Miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, la un pas să o preia pe AS Monaco
de M.T.    |    14 Dec 2011   •   19:15

Miliardarul rus Dmitry Rybolovlev este pregătit să o preia pe AS Monaco înainte de sfârşitul acestui an, a anunţat preşedintele clubului, Etienne Franzi, citat de AP.

 
Lucrurile nu sunt încă finalizate, dar s-au făcut paşi importanţi înainte. Suntem în discuţii cu Rybolovlev şi grupul său. Sper că el va fi noul deţinător al pachetului majoritar de acţiuni la AS Monaco înainte de sfârşitul lui 2011”, a declarat Franzi pentru cotidianul Nice Matin.
 
Actualmente, clubul AS Monaco este deţinut de Monaco Sport Partners, un grup din care fac mai mulţi oameni de afaceri locali şi care, în cazul în care tranzacţia va fi dusă la capăt, nu vor mai fi legaţi în niciun fel de echipa de fotbal din Principat.
 
Rybolovlev (44 de ani) are o avere de aproximativ 9,5 miliarde de dolari, conform revistei Forbes, iar în 2008 a plătit 100 de milioane de dolari pentru conacul lui Donald Trump din Palm Beach.
 
Retrogradată din Ligue 1 la finalul sezonului trecut, AS Monaco se află într-unul din cele mai dificile momente din istoria sa, fiind pe ultimul loc în divizia secundă, cu o singură victorie în 16 partide.
 
Înfiinţat în anul 1924, clubul din Principat a câştigat de şapte ori titlul de campioană a Franţei, ultima oară în 2000, iar în 2004 a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa celor de la FC Porto.
 

×
Subiecte în articol: AS Monaco Franta Ligue 1
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close