Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu dă lovitura pe piața transferurilor. Ce super-jucător și-a adus la Petersburg

Mircea Lucescu dă lovitura pe piața transferurilor. Ce super-jucător și-a adus la Petersburg

 Mircea Lucescu dă lovitura pe piața transferurilor. Ce super-jucător și-a adus la Petersburg
23 Iul 2016   •   18:58

Robert Mak s-a înţeles cu Zenit Sankt Petersburg pentru 3.500.000 milioane de euro. Slovacul a semnat un contract de 4 ani şi a fost anunţat de colegii de la naţională că va câştiga titlul în Rusia, scrie DigiSport.

Fotbalistul de 25 de ani poate evolua ca mijlocaş de bandă, dar şi ca atacant. Contractul a fost parafat în cursul zilei de vineri, iar Mak se declară entuziasmat de mutarea făcută, spunând că are planuri mari în sezonul care stă să înceapă. Tomas Hubocan și Martin Skrtel, colegii lui Mak de la naţionala Slovaciei, l-au anunţat că Zenit este un club cu pretenţii şi că în acest nou sezon vor reuşi să câştige titlul. „Mă simt bine! Zenit este una dintre cele mai mari cluburi din Europa, mai ales din Rusia, așa că acum mă simt foarte entuziasmat. Știu o mulțime despre Zenit, pentru că am vorbit cu Tomas Hubocan și Martin Skrtel și mi-au spus multe despre club și oraș. Ei mi-au explicat la ce să mă aştept şi că Zenit va ieşi campioană”, a spus fotbalistul despre discuţia avută cu cei doi, şi ei trecuţi pe la Zenit.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close