Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portarul nord-irlandez Carroll ratează meciul cu România, din preliminariile EURO 2016

Portarul nord-irlandez Carroll ratează meciul cu România, din preliminariile EURO 2016

Portarul nord-irlandez Carroll ratează meciul cu România, din preliminariile EURO 2016
12 Iun 2015   •   21:51

Portarul titular al echipei Irlandei de Nord, Roy Carroll, a acuzat dureri abdominale și nu va juca în meciul cu România, de sâmbătă, de pe stadionul Windsor Park din Belfast (21,45, ora României), în preliminariile EURO 2016 la fotbal, a anunțat federația nord-irlandeză, potrivit Agerpres.

Între buturi va intra Michael McGovern (30 ani), de la formația scoțiană Hamilton Academical, potrivit BBC, acesta urmând să fie primul său meci oficial pentru echipa antrenată de Michael O'Neill și, totodată, a patra selecție.

BBC relatează că antrenorul cu portarii al echipei Irlandei de Nord, Maik Taylor, în vârstă de 43 de ani, a fost trecut pe foaia oficială ca al treilea portar, alături de rezerva Trevor Carson (Cheltenham).

Și echipa națională a României are două absențe importante, mijlocașul Lucian Sânmărtean și căpitanul Răzvan Raț.

Căpitanul echipei gazdă, Steven Davis, se așteaptă la un meci dificil sâmbătă, afirmând că echipa României are multă calitate.

''E extraordinar să ne aflăm în poziția, la un meci de calificare în iunie, să ne punem amprenta pe această campanie și să ne apropiem și mai mult de calificare'', a declarat Davis.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close