Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prima reacţie a lui Şumudică, după ce i s-a făcut rău în Arabia Saudită

Prima reacţie a lui Şumudică, după ce i s-a făcut rău în Arabia Saudită

Prima reacţie a lui Şumudică, după ce i s-a făcut rău în Arabia Saudită
27 Oct 2018   •   08:25

Marius Şumudică a vorbit în premieră, după incidentele de la meciul cu Al Qadisiya, când s-a dus peste arbitrul care consulta VAR-ul, pentru ca apoi să i se facă rău.

Al-Shabab a obţinut o victorie dramatică, în minutul 90+6, iar tehnicianul român a fost din nou în centrul atenţiei. S-a dus peste arbitru, pentru a-l convinge că golul marcat de echipa lui e valabil. După ce video-arbitrajul a confirmat decizia iniţială, antrenorului i s-a făcut rău.

"Sunt consumat. E un stres teribil, aţi văzut şi dumneavoastră, am fost la un pas să ne anuleze un gol. Nu înţeleg rosul VAR-ului, acesta opreşte meciul 3-4 minute. Ce se va întâmpla când se întoarce decizia după ce marchează echipa cealaltă. Ce se întâmplă atunci, pentru că nu se întrerupe meciul imediat?", a spus Şumudică, la Digi Sport Special, pentru ca apoi să vorbească despre problemele avute: "Referitor la starea mea de sănătate, am avut o cădere de calciu. Am ţinut o dietă în ultimul timp, am slăbit 9 kilograme. Pe fondul acela de stres, mi-a scăzut glicemia şi am avut o cădere de calciu".

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close