Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid elimină Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor

Real Madrid elimină Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor

Real Madrid elimină Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor
19 Apr 2017   •   00:13

Real Madrid a avut emoții, însă a reușit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor după 4-2 (6-3 general) cu Bayern Munchen. Rezultatul final a fost stabilit în prelungirile partidei, după ce Bayern reușise să întoarcă scorul din partida tur (1-2) și să trimită partida în două reprize suplimentare.

Două erori mari de arbitraj umbresc însă un rezultat cu atât mai mult nedrept, după ce ungurul Kassai a eliminat ușor un jucător de la Bayern, iar golul descătușării madrilene a fost marcat din ofsaid.

Cristiano Ronaldo a realizat o triplă (76, 105, 110), celălalt gol al madrilenilor fiind semnat de talentatul Marco Asensio (112), în timp ce pentru echipa bavareză au marcat Robert Lewandowski (53 - penalty) şi Sergio Ramos (78, autogol).  Pentru Ronaldo a fost golul cu numărul 100 marcat în Champions League. 

Madridul are astfel două echipe în semifinalele Ligii Campionilor, după ce şi Atletico s-a calificat în penultimul act al competiţiei. 
 

Știre inițială:

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. Bayern este în genunchi și Real Madrid mai marchează o dată prin Asensio, scor 4-2.

----

Bayern iese la atac și Marcelo îi prinde pe fundașii oaspeți pe picior greșit, ca apoi să îi centreze lui Cristiano Ronaldo în fața porții. Portughezul a bifat astfel hattrick-ul și a consfințit calificarea Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor.

----

După greșeala de la eliminarea lui Vidal, brigada de arbitri din Ungaria mai comite o eroare și validează golul marcat de Cristiano Ronaldo în minutul 105, deși acesta se afla într-o poziție clară de ofsaid. Scor 2-2 la Madrid, 4-3 la general pentru Real.

---

Din minutul 84, Bayern evoluează cu un om mai puțin, după ce Arturo Vidal a văzut al doilea cartonaș galben, foarte ușor acordat.

---

Bayern Munchen a reușit să refacă handicapul din partida tur și din minutul 80 scorul general este egal, 3-3, iar meciul a intrat în prelungiri.

Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty, obținut de Robben în minutul 52. Cristiano Ronaldo a egalat și a adus un pic de liniște pentru madrileni în minutul 76, însă doar două minute mai târziu Sergio Ramos a înscris în propria poartă după o bâlbâială în careu.

----------------------------

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. Real Madrid și Bayern Munchen joacă astăzi returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League.

Meciul se va juca pe Bernabeu, de la 21:45, iar autoritățile spaniole au luat deja măsuri de securitate record, la o săptămână după atentatul de la Dortmund. 1.800 de polițiști vor asigura paza și ordinea.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. Galacticii pleacă cu un avantaj, după ce în tur au făcut 2-1. Vestea proastă pentru fanii spanioli este că Gareth Bale nu va putea juca. Informația a fost confirmată de antrenorului "galacticilor", Zinedine Zidane, în conferința de presa de dinaintea meciului, acesta declarând că Bale este nerefăcut după accidentarea la gambă, și nu vrea să riște o recidivă. Cel mai probabil, Zidane îl va titulariza pe Isco în locul galezului.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. Există și o tradiție la Real Madrid. Atunci când echipa reușește să elimine nemți în optimi, sferturi sau semifinale, trofeul Champions League merge la Madrid.

Asa s-a întâmplat la ultimele patru trofee cucerite de Real Madrid.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. PROBLEME DE LOT

Bayern Munchen speră să-i recupereze pe fundaşii Mats Hummels şi Jerome Boateng, care să se alăture în formaţie atacantului Robert Lewandowski, pentru returul cu Real Madrid, de pe ''Santiago Bernabeu'', de marţi, din Liga Campionilor. 

Directorul bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, a spus că Hummels va fi testat în această seară, în timp ce Boateng s-a antrenat deja cu restul echipei. 

''Vom aştepta să vedem, dar nu suntem pesimişti'', a spus Rummenigge. 

În schimb, atacantul Robert Lewandoswski este apt în proporţie de 100% pentru meciul retur cu Real Madrid, a spus Karl-Heinz Rummenigge. 

Polonezul nu a jucat în meciul tur, pierdut de Bayern cu 1-2, din cauza unei dureri la umăr. 

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE.  MARCELO SE GÂNDEȘTE LA O ALTĂ ECHIPĂ

Fundaşul lateral brazilian Marcelo (Real Madrid) a declarat pentru ziarul ''Globo Esporte'' că ar dori să poarte într-o zi tricoul echipei de fotbal Botafogo, deşi a fost format la rivala Fluminense, ambele din Rio de Janeiro, relatează agenţia EFE. 

''Mi-ar plăcea să pot juca într-o zi la Botafogo. Ar fi excelent'', a declarat internaţionalul brazilian. 

Botafogo a replicat rapid şi printr-un tweet l-a anunţat pe Marcelo că ''întotdeauna va fi binevenit''. 

Clubul brazilian a adăugat că îi va oferi tricoul cu numărul 6, pe care l-a purtat legendarul Nilton Santos, tot fundaş stânga, campion mondial cu Brazilia în 1958 şi 1962, şi care a jucat întreaga carieră la Botafogo. 

Marcelo va disputa meciul său cu numărul 400 în tricoul lui Real Madrid la partida retur cu Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor şi a devenit al doilea străin cu cele mai multe meciuri pentru madrileni după Roberto Carlos (527).

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. XABI ALONSO: REAL ESTE MORTAL

"Real Madrid este mortal şi nu face cadouri", a avertizat, luni, Xabi Alonso, mijlocaşul spaniol al echipei Bayern Munchen, care revine pe stadionul Santiago Bernabeu pentru meciul de marţi cu fosta sa echipă (2009-2014) în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

"Este o situaţie specială pentru mine. Am trăit clipe de neuitat aici şi am un sentiment special pentru acest club", a afirmat Alonso, într-o conferinţă de presă în ajunul meciului de la Madrid, înainte de a-i pune în gardă pe partenerii actuali. 

"Nu putem să venim aici şi să speculăm pe marginea rezultatului. Pentru că atunci când faci asta, Real este mortal şi nu face niciun cadou. Noi trebuie să facem un meci foarte complet", a adăugat mijlocaşul defensiv. 

După înfrângerea cu 1-2 suferită pe teren propriu de echipa bavareză, misiunea se anunţă una dificilă pentru Bayern Munchen, dar Xabi Alonso a afirmat că este încrezător în calificare. 

"Abordăm acest meci într-o situaţie nefavorabilă, dar suntem mereu în viaţă. Meciul este complicat, noi avem nevoie să câştigăm şi să înscriem cel puţin două goluri. Dar ştim cum să facem: încercând să o stopăm pe Real şi să jucăm aşa cum ştim noi să o facem", a mai spus experimentatul mijlocaş basc (35 ani), care îşi va încheia cariera la finalul sezonului.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. BARCELONA-JUVENTUS, meciul zilei de miercuri

Capul de afiş al zilei de miercuri este partida dintre Barcelona şi Juventus. Italienii au câştigat de o manieră categorică pe teren propriu, scor 3-0, dar cu Barcelona lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât par. Nu mai târziu de faza precedentă a competiţie, catalanii au reuşit ceea ce părea imposibil: au câştigat cu 6-1 pe Camp Nou în condiţiile în care pierduseră pe terenul cu PSG cu 0-4.

AS Monaco - Borussia Dortmund este ultimul meci din faza sferturilor UEFA Champions League. Monaco s-a impus în Germania, scor 3-2, însă meciul şi rezultatul din Dortmund au trecut în plan secund. Partida s-a desfăşurat cu o zi mai târziu decât fusese programată din cauza faptului că trei dispozitive explozive au fost detonate în apropierea autocarului Borussiei. Marc Bartra a fost imediat transportat la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. Programul complet al sferturilor de finală:

LIVE Real Madrid - Bayern Munchen

LIVE Leicester - Atletico Madrid

LIVE Juventus - Barcelona

LIVE AS Monaco - Borussia Dortmund

×
Subiecte în articol: scor partida meci Bayern Munchen Real Madrid
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close