Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ROMÂNIA-CHILE LIVE 3-2. Tricolorii înving degeaba campioana Americii de Sud

ROMÂNIA-CHILE LIVE 3-2. Tricolorii înving degeaba campioana Americii de Sud

ROMÂNIA-CHILE LIVE 3-2. Tricolorii înving degeaba campioana Americii de Sud
13 Iun 2017   •   20:30

România revine de la 0-2 și conduce cu 3-2. Chilienii au marcat prin Vargas 8, Valencia 18, dar tricolorii au punctat prin Bogdan Stancu, Nicolae Stanciu și Băluță. 

România-Chile 1-2 la pauză. Bogdan Stancu a marcat golul pentru tricolori, ca și în meciul din Polonia. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul echipei de fotbal a statului Chile, Juan Antonio Pizzi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că meciul amical de marţi cu România va fi un bun examen bun pentru jucătorii săi, dar şi unul greu. ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Chilienii se așteaptă la un meci greu

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE ''Am avut şansa să vedem meciurile internaţionale jucate de România şi am văzut partida cu Polonia. Ştim ce rival ne aşteaptă şi ştim că, deşi nu mai are multe şanse de calificare, România ne va face un meci greu, pentru că există multe individualităţi. Va fi un bun examen pentru noi pentru a vedea cum jucăm cu echipele cu care în mod normal nu avem şansa de a ne întâlni'', a spus Pizzi. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE El a mai spus că vrea ca echipa sa să-şi impună jocul în meciul cu România. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE ''Cred mult în şansa acestei echipe. Vreau să câştig toate cupele şi toate meciurile. Vrem să ajungem la Mondial şi să avem un parcurs cât mai bun. România se aseamănă ca stil de joc cu Rusia, dar nu aş putea să o compar cu Germania. Mâine vrem să ne impunem jocul şi să jucăm aşa cum noi ne dorim. Putem face asta şi vrem să avem posesia mingii'', a menţionat selecţionerul echipei de fotbal a statului Chile. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Chile a câștigat Copa America

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa de fotbal a României va întâlni, marţi seară, de la ora 21,00, pe Cluj Arena, câştigătoarea competiţiei Copa America, reprezentativa statului Chile, într-un meci amical. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Pentru Chile va fi ultima verificare înaintea participării la Cupa Confederaţiilor din Rusia (17 iunie - 12 iulie), unde se află în Grupa B, alături de campioana mondială Germania, Australia şi Camerun. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Probleme cu accidentările

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Claudio Bravo, portarul şi căpitanul selecţionatei statului Chile, a părăsit luni cantonamentul de la Cluj, unde sud-americanii urmează să întâlnească marţi seara reprezentativa României într-un meci internaţional amical de fotbal, informează presa chiliană, citată de agenţia EFE. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Bravo s-a deplasat de la Cluj la Barcelona, la câteva ore după ce selecţionerul chilian Juan Antonio Pizzi, a decis să nu-l utilizeze împotriva "tricolorilor", goalkeeper-ul lui Manchester City nefiind complet recuperat după o accidentare la piciorul stâng. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Ultimul antrenament

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Partida de la Cluj va fi ultima pentru selecţionata chiliană înaintea debutului la Cupa Confederaţiilor, unde urmează să întâlnească duminică, la Moscova, naţionala Camerunului, în Grupa B a turneului găzduit de Rusia. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Claudio Bravo s-a deplasat în Spania pentru "a rezolva o problemă juridică legală", au indicat surse din cadrul Asociaţiei naţională a fotbaliştilor profesionişti din Chile (ANFP), citat de ziarul La Tercera. Sursele respective au precizat că marţi va avea loc la Barcelona o audiere legată de o solicitare înaintată de Claudio Bravo împotriva clubului Real Sociedad, la care a evoluat între 2006 şi 2014, solicitând o datorie de 1,2 milioane euro în urma transferului său la FC Barcelona. 

ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Potrivit aceloraşi ruse, Bravo avea o clauză în contractul cu Real Sociedad care prevedea că portarul urma să încaseze 10% din valoarea transferului său la o altă echipă, însă a renunţat la această sumă pentru a putea părăsi clubul basc în 2014, când a semnat cu FC Barcelona. 

​​​​​​​ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Ulterior, însă, el a afirmat că există drepturi inalienabile ale muncitorilor şi a cerut să-i fie achitat procentul din transferul său. 

​​​​​​​ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Riscă să piardă meciul cu Camerun

​​​​​​​ROMÂNIA-CHILE LIVE VIDEO STREAM ONLINE Claudio Bravo intenţionează să revină în România pentru a se alătura lotului naţionalei ţării sale imediat după audiere. În afara meciului cu România, portarul chilian riscă să rateze şi partida cu Camerunul de la Cupa Confederaţiilor, după cum a afirmat selecţionerul Juan Antonio Pizzi. 

"Nu am primit avizul medicului. Vom aştepta până joi sau vineri pentru a vedea evoluţia sa", a precizat Pizzi. 

×
Subiecte în articol: nationala Romaniei Chile christoph daum
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close