Antena 3 CNN Sport Fotbal extern România-Suedia se joacă la Craiova, pe noul stadion din Bănie

România-Suedia se joacă la Craiova, pe noul stadion din Bănie

România-Suedia se joacă la Craiova, pe noul stadion din Bănie
19 Ian 2018   •   16:19

Meciul amical al echipei naţionale de fotbal a României cu selecţionata Suediei, programat la 27 martie, se va disputa pe noul Stadion "Ion Oblemenco" din Craiova, anunţă, vineri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

"Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova va găzdui partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa pe 27 martie contra reprezentativei Suediei. Primăria Municipiului şi-a dat acordul pentru disputarea meciului pe noul stadion al oraşului: "Suntem onoraţi şi încântaţi de propunerea dumneavoastră". În scrisoarea de acceptare trimisă, Primăria Municipiului Craiova a arătat că susţine ca această sărbătoare sportivă să se desfăşoare în Municipiul Craiova, unde publicul craiovean este cunoscut a fi mare iubitor de fotbal şi evenimente sportive", se menţionează pe site-ul FRF.

Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA, în timp România ocupă poziţia 41. Echipa Suediei s-a calificat la Cupa Mondială din acest an din Rusia după ce a eliminat la baraj selecţionata Italiei.

Ultima întâlnire a României cu Suedia a avut loc în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din SUA 1994, când nordicii s-au impus la loviturile de departajare.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că negociează în prezent pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.

Prima reprezentativă a României va disputa următoarele meciuri oficiale în luna septembrie a acestui an, odată cu debutul competiţiei Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: nationala Romaniei
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close